2215 Подвійне широке лезо для стрижки

2215 Подвійне широке лезо для стрижки

Професійний подвійний T-Wide регульований акумуляторний засіб для машинки для стрижки волосся # 2215-Competible with Wahl Clippers / Trimmer, 2215 Double T-Wide Clipper Blade 5 Star Series Detailer (Gold)

Деталі продукту

· МОДЕЛІ, ЯКІ ПІДХОДЯТЬ: Цей стандартний запасний клинок розроблений для розміщення деталей Wahl # 8290, 5-зіркового бритва Edger # 8051, G-Whiz # 8986 та Hero # 8991, а також Sterling Definitions # 8085. 2215 Подвійне широке лезо для стрижки

· ПРОФЕСІЙНА ТОЧНІСТЬ: 2215 Подвійне широке лезо для стрижки, регульоване лезо в формі Т, призначене лише для професійного використання і призначене для забезпечення високої продуктивності, якої вимагають експерти.

· ТОЧНИЙ ВИДИК: 2215 Подвійне широке лезо для стрижки цього клинка Це лезо спеціально розроблене для забезпечення надзвичайно щільної обробки. Це створює чітку, чітку лінію, яка дозволить вашим клієнтам повертатися. Розширена площа різання леза дає швидші результати для досягнення максимальної ефективності. Ідеально підходить для волосся на обличчі та дизайну, це дозволяє проявити творчість, зберігаючи чисті лінії. Регулюється з можливістю перекриття нуля.

 

Професійне регульоване лезо тримера T-wide # 2215-Змінне лезо для стрижки
ВІДПОВІДНІ МОДЕЛІ: 2215 Подвійний широкосмуговий клипсальний клинок Цей стандартний замінний лезо призначений для розміщення деталей Wahl # 8290, 5-зіркових бритвенних верстатів # 8051, G-Whiz # 8986 та Hero # 8991 та Sterling Definitions # 8085.
Професійне регульоване подвійне широке лезо тримера 2215, 2 отвори, 5-зірковий деталь
2215 Подвійне широке лезо для стрижки
Особливості продукту:
2-отвір подвійний широкий лезо тримера
Включає: гвинти
Регульоване лезо

 

2215 Подвійне широке лезо для стрижки


FAQ

1.Q: Чи можете ви зробити замовлення OEM?
В: Так, OEM буде доступний, проблем немає (це має бути ваш власний бренд).
2. Питання: MOQ
OEM та ODM (Служба приватного маркування) завжди раді.
Ми пропонуємо повну настройку відповідно до вашого бренду, будь то форма, розмір, колір, розмір, продуктивність або ціна. Ми можемо забезпечити вам короткий час виготовлення в хорошій якості, наприклад 7 днів.
-Невеликий MOQ:
Товари приватної торгової марки на основі 200шт. в той час як пакет базується на 500шт;
-Приватна цвіль:
Якщо наша модель exsit не може задовольнити ваші потреби, наш відділ досліджень та розробок розробить форму для вашого ідеального продукту;
3.Q: Як працює ваша фабрика щодо контролю якості?
Якість - пріоритет! Кожен працівник контролює якість від самого початку і до кінця.
4. Питання: Як я можу отримати деякі зразки?
В: Ми маємо честь запропонувати вам зразки. Очікується, що нові клієнти заплатять за вибірку та вартість кур’єра, і плата за вибірку буде
зменшено з оплати за мінімальне замовлення: 1000PCS.
5. З: Який термін оплати?
В: Ми зазвичай приймаємо T / T, 30% депозит перед виробництвом та залишок перед відправкою.
6. Питання: Як щодо вашої гарантії та післяпродажного обслуговування?
В: Гарантія становить один рік. Ми несемо відповідальність за будь-які пошкоджені товари, і якщо трапиться проблема якості, ми обміняємо пошкоджену на вас. Однак вам може знадобитися повернути нам пошкоджений і відтворити вартість доставки.
7.Q: Який спосіб транспортування?
В: Експрес, авіаційні та океанські перевезення доступні.



Гарячі теги: 2215 Подвійне широке лезо для стрижки, Виробники, Постачальники, Оптова торгівля, Купувати, Фабрика, На замовлення, Китай, Зроблено в Китаї, Дешево, Знижка, Низька ціна, Купити знижку, Ціна, Прайс-лист, Котирування, Нові, Якісні, Розширені, Останні Продаж, Фантазія

Надіслати запит

Супутні товари