Як доглядати за машинками для стрижки волосся

- 2021-09-30-

1. Технічне обслуговуваннямашинка для стрижки волоссяГоловка ножа: Дитячі перукарні, які використовуються вдома, в основному водонепроникні. Підстригши волосся дитини, зніміть головку ножа, за допомогою доданої маленької щітки очистіть зламану лупу вздовж леза, а потім промийте головку ножа водою. Після чищення обов’язково витріть його насухо, щоб уникнути появи іржі. Після повного висихання ріжучої головки капніть кілька крапель мастила на лезо. Не забувайте про регулярну заміну ріжучої головки.

2. Технічне обслуговуваннямашинка для стрижки волоссяФюзеляж: очистіть зламане волосся на головній частині двигуна фюзеляжу маленькою щіткою. Не промивайте головку двигуна водою, щоб вода не потрапила в фюзеляж. Не очищайте фюзеляж кислотними речовинами. Найкраще протирати фюзеляж нейтральним миючим засобом.

3. Технічне обслуговування акумуляторамашинка для стрижки волосся: щоб зберегти термін служби батареї, найкраще прибрати її після повної зарядки. За нормального використання акумулятор слід періодично розряджати та заряджати. Якщо він не використовується протягом тривалого часу, його слід періодично заряджати.