Принцип роботи електробритви

- 2021-07-07-

The електробритвивикористовує двигун для приводу рухомого леза для переміщення щодо нерухомого леза, щоб підстригти бороду або волосся, що потрапляють у сітку.
Ефект голінняелектробритвив основному визначається точністю анастомозу між нерухомим лезом і рухомим лезом. Це вимагає, щоб сферична кривизна нерухомого і рухомого леза відповідала належним чином, і в той же час між цими лопатями повинна бути відстань тиску близько 1 мм і певний кут зсуву. Якщо відстань натискання занадто мала, гоління не буде різким, і з’явиться відчуття вищипування; якщо відстань натискання занадто велика, споживання енергії буде великим, лезо буде сильно зношене і вийде різкий ненормальний крик.
Фіксований ніж приймає сітчасту форму. Різні виробники мають різні візерунки сітки, але вони можуть утримувати нерухоме лезо та рухоме лезо під певним кутом різання, а також можуть зробити високу швидкість входження волосся. Процес виробництва фіксованого леза різний, і ефект його використання також різний. Фіксоване лезо використовує технологію обробки штампуванням, корозією та повторним штампуванням, його чіткість леза погана, відчуття шкіри середнє, зміни текстури незначні, лінії шорсткі та термін служби не дуже довгий. Фіксоване лезо використовує технологію електроформування, шліфування, штампування та фрезерування, лезо має гарну чіткість, зручне відчуття шкіри, тонкі лінії та тривалий термін служби.

Рухомі лопаті рівномірно розподіляються на рухомому тримачі леза, а рухомий тримач леза не повинен мати очевидного радіального бігу, який може підтримувати обертальний баланс рухомого тримача леза, і відповідає відповідній швидкості для відносного руху між нерухомим лезом та рухомим лезом при голінні Найкращий стан бороди, так що незалежно від кількості рухомих лез можна досягти мети гострого гоління.